Pravilnik

Poštovani, molimo Vas za malo paznje. Pročitajte pravilnik i upoznajte se sa uslovima korišćenja ukoliko želite da vaši oglasi budu vidljivi.

1 Registracija:

Da bi ste objavili oglas na našem sajtu prvo ste duzni da se registrujete. Nakon registracije dobićete na Vaš mail link za aktivaciju Vašeg naloga. Registracija je besplatna i neophodna da ne bi došlo do zloupotrebe i ometanja naših korisnika od korisnika sa zlim namerama. Podaci uneti prilikom registracije su tajni.

2 Oglašavanje:

Posle registracije svaki korisnik može da postavi najviše 3. oglasa. Kada postavi maksimalan broj oglasa dok jedan od oglasa ne obriše ne može da postavi novi oglas, to se odnosi i ako imate neaktivne oglase, znači da je maksimalan broj svih oglasa koje imate 3. Sadržaj oglasa sam kreira i može maksimalno da postavi pet slika.

3 Vazna napomena:

Sajt seksiadresar.com nije odgovoran za tačnost sadrzaja oglasa, kontakt podatke i drugi vid podataka koje oglašivač postavi. Za oglas je odgovoran samo oglašivač koji je postavio oglas.
seksiadresar.com ne posreduje ni u kakvom vidu dogovora izmedju korisnika i samim tim nije odgovoran za tačnost oglasa i kvalitet usluga.
Zadržavamo pravo da uklonimo svaki oglas na koji primimo pritužbu i utvrdimo da je pritužba tačna.

Zabranjeno je baviti se sledećim aktivnostima:
Postavljanje laznih podataka u oglasima
Postavljanje tudjih podataka u oglasu
Postavljanje oglasa u pogrešne kategorije
Postavljanje linkova u oglasima koji vode ka sajtovima koji se bave oglasima.

4 Pravilo koga se moraju pridržavati svi članovi portala:

Strogo je zabranjeno postavljati oglase van kategorije kojoj Vaš oglas pripada. Mole se svi korisnici portala da svoje oglase objavljujuu u odgovarajuće kategorije. Ko se ne bude pridržavao ovog pravila, sporni oglasi biće obrisani. Ako se nastavi sa spornim aktivnostima posle trećeg prekršaja, doći će do suspenzije i brisanja naloga, gde će istom biti zabranjeno dalje otvaranje i oglašavanje na portalu. Shodno tome molimo članove portala da se pridržavaju pravilnika da ne bi došli u spornu situaciju.
Svi oglašivači koji budu zloupotrebili portal, otvarali naloge postavljali oglase i nakon toga brisali naloge biće im oglasi blokirani i biće im zabranjeno dalje oglašavanje, svaki njihov novi nalog biće suspendovan iako ne krši pravilnik zbog predhodno napravljenih zloupotreba portala. Strogo vodimo računa da oglašavanje bude regularno. Za sve korisnike koji u skladu sa pravilnikom koriste portal neće biti nikakvih problema oko oglasavanja.

5 Naplata istaknutih oglasa

Ako želite da se vaš oglas prikazuje među prvima, to sad možete postići uplatom od nekih paketa preko vašeg PAYPAL-a. Na portalu prvo će da se prikazuju plaćeni oglasi pa onda oglasi besplatni. Mole se svi korisnici koji žele da istaknu svoj oglas da poštuju već propisana pravila i svakog da se pridržavaju kako ne bi imali problema oko isticanja oglasa. Oglasi koji nisu propisno postavljeni tj. nisu ispostovali pravilnik u svim tačkama iako je za njih uplaćena reklamiranje takvi oglasi biće suspendovani. Nakon uplate vaš oglas će biti postavljen u toku dana, najkasnije u roku od 12 sati, sve zavisi od dela dana u kom uplatite, dok srestva budu prebačena sa vašeg paypal naloga na naš nalog. Molimo vas da u toku trajanja vaseg reklamiranja ne menjate oglas dok on ne istekne.
Reklamiranje Vaših banera. Možete reklamirati proizvode, preparate, sexi opremu, prevenciju ali nije dozvoljeno reklamirati portale bez prethodnog kontaktiranja putem mail-a. Baneri drugih portala neće biti objavljeni dok im mi to ne potvrdimo mail-om, da mogu da reklamiraju svoj portal. Veličina banera je 230x230px, imate polje u koje upisujete link sa kojeg možemo da preuzmemo veš baner. Nakon uplate vaš baner će biti postavljen u toku dana, najkasnije u roku od 12 sati, sve zavisi od dela dana u kom uplatite, dok srestva budu prebačena sa vašeg paypal naloga na naš nalog.